WHOLE MAN Life & Style

WHOLE MAN Life & Style

Fűrdőruha szabályok, amikre férfiként érdemes figyelned

2019. június 23. - Plosz Valentin

beach-dawn-iphone-wallpaper-189349.jpgA nyár eszméletlen mód dübörög, nem kell messzire menni elég, ha kilépünk az ajtón, és már is arcon csap minket a 30-35 fok, ilyenkor nincs is jobb, mint egy tengerparton vagy egy strandon lehűteni magunkat.
De ahhoz, hogy mi legyünk a strandon a legmenőbbek, ahhoz ismernünk kell az aktualitásokat, és tudunk kell mik azok a bakik amikbe nem érdemes beleugrani.

Ami manapság már kezd kikopni a strandon viselt férfi furdőnadrág típusok közül, azok a fecske fürdőnadrág.
Ezeket úszóknak találták ki, illetve sportoláshoz, nem a szokványos strandolásra, ez ne legyen opció, ha strandra készülünk és uj nadrágot akarunk venni.

A következő típus már egy fokkal jobb, de ez sem az igazi, ezek a boradshortok. Elsősorban ezeket is sportoláshoz találták ki, legfőképp vízisieléshez, vagy wakeboardozáshoz. Amiért ez különösképp nem egy előnyös választás, az az, hogy mivel elég hosszúak, ezért rövidítik a lábunkat, ergó alacsonyabbnak fogunk tűnni benne, és összébb nyom minket.

Oké, de akkor mi lehet az idei nyárra a megoldás?

Amiktől idén abszolút ne félj azok a színek. Ez az év teljesen arról szól, hogy mennyire vagy bevállalós, első körben a színekben, legyen szó akár, zöldről, kékről, sárgáról, mentáról mindegyik jó választás lehet.
Ezen kívül nagyon nagy szerepet kapnak idén a minták, akár ananászos, dinnyés vagy egy flamingós, ezek lesznek idén a legmenőbbek.

ke_pernyo_foto_2019-06-22_17_36_19.png ke_pernyo_foto_2019-06-22_17_37_06.png ke_pernyo_foto_2019-06-22_17_37_57.png


A legjobb választások a shortok. Pár iránymutatás, ami segít kiválasztani a megfelelő nadrágot, az idei nyárra, hogy Te legyél az, akire nem csak a kisportoltsága miatt figyelnek fel:

  • Figyelj arra, hogy kb. 5, maximum 10 centivel legyen a térded fölött a nadrág alja, felállva
  • Fontos, hogy a nadrág ne legyen túl bő vagy túl szűk, erre a legjobb, ha többet is felpróbálsz és azonnal látjuk/érezzük, hogy melyik a kényelmes, gugolj és ülj is le benne, hiszen a strandon ezeket fogod benne csinálni, és jobb, ha még a próbafülkében jövünk rá, hogy túl kényelmes a kiszemelt nadrág
  • Általában egy nyaralásra érdemes 2-3 nadrágot vinni, azért, mert bármi történhet az adott nadrággal, illetve sokkal kényelmesebb, ha nem mindennap ugyan azt áztatjuk el, és kellőképp ki tud száradni a tegnapi nadrág

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeman.blog.hu/api/trackback/id/tr2314902346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása