WHOLE MAN Life & Style

WHOLE MAN Life & Style

5 dolog amitől azonnal stílusosabb lehetsz

2019. szeptember 05. - Plosz Valentin

mens-summer-outfits-1.jpg

Mindenki szeretne egy fokkal jobb színben feltűnni mint amilyen valójában, ezt vagy elhisszük vagy nem.
Van pár olyan dolog azonban, amiktöl szinte azonnal jobban tudunk kinézni. Apróságoknak tűnhetnek a listán szereplő dolgok, de hihetetlen, hogy ezek az apró finomítások mennyit tudnak dobni az öltözetünkön.

1. Hajtsd fel az pólód ujját

fashion-fine-looking-man-1887975.jpg

Egyre többszőr látom már boltban is, hogy a pólók ujját felhajtjájk és úgy varják le, ez egy király dolog! De miért is?
A mellékelt ábra szerintem semmilyen magyarázatot nem követel. Egy felhajtott ujjtól sokkal izmosabbnak látszódunk, és esztétikusabbnak. A nem visszahajtott pólóban eltűnik a bicepszünk, valamint a karunkat is esztétikailag rövidíti.

2. Gombolkozz ki

file.jpg

Teljesen rendben van, ha nem akarod mutogatni a mellkasod, sőt sokszor jobb is ha nem teszed. De azt gondolom, hogy a felső 3 gomb kigombolása egy tökéletes nyári viselet. Kevésbé lesz meleged, jobban szellőzöl, és nem utolsó sorban elég menő is az összhatás, mert hosszítja az arcod, és szélesíti a vállaid.

3.Szemüveg, de nem csak napszemüveg

adult-attractive-blur-2446655.jpg

Nagyon sokszor párosítjuk az intelligenciát egy szemüveggel, ami teljesen jogos. Pont ezért tud kinézni jól egy "0" dioptriás szemüveg, ha kiválasztod a megfelelő formát és nem ódzkotsz az újítástól, akkor sokat tudsz dobni egy egy kombináción.

4.Szerezz be egy menő bőr sneakert

minimal-sneakers-men-1160x677.jpg

Az egyik legsokoldalúbb választás lehet egy bőr sneaker. Na de miért? Minden helyzetben megállja a helyét, lehet az egy casual öltözet, vagy egy smart casual. Amire figyelj viszont, hogy legyen jó minőségű a cipő anyaga, legyen a megfelelő méretű, és ami a lényeg, hogy legyen kényelmes.

5.kiegészítők

accessory-apple-black-t-shirt-1639729.jpg

Már egy korábbi posztban is kiemeltem, hogy mennyit tud dobni egy-egy kiegészítő a megjelenésünkön, de ezeket nem elég egyszer hangsúlyozni. A favoritom míg mindig az óra, de ezenkívül amég tart a jó idő addig ott a napszemüveg és minden más amit ebben a posztban megtalálsz:https://wholeman.blog.hu/2019/03/22/top_5_kiegeszito_amire_neked_is_szukseged_van

Szerintetek mitől lehet valaki férfiként még stílusosabb? Kommentbe várom a válaszokat ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeman.blog.hu/api/trackback/id/tr4514913170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása